Kundtjänst: 0706-345182 | FRAKTFRITT VID BESTÄLLNING ÖVER 1500 KR

Fraktvillkor

FRAKTVILLKOR PRIVATPERSON

Om Ahandel inte levererar inom avtalad tid ska kunden utan dröjsmål informeras om anledningen till förseningen och upplysas om en ny leveranstidpunkt. Kunden har då rätt att häva köpet utan kostnad. Vid orderläggning skickas en orderbekräftelse via e-post. När ordern är packad och levereras från leverantören lager skickas ytterligare ett e-postmeddelande ut till kunden, denna gången med ett kollinummer som gör det möjligt att följa sitt gods. Undantag gäller dock gods som levereras med brev, dessa går inte att följa eftersom de inte tilldelas något kollinummer. 

FRAKTKOSTNADER

Frakt tillkommer på samtliga ordrar om inget annat anges. Ahandel använder tre olika leveranssätt beroende på godsets storlek. Fraktkostnad vissas i varukorgen/kassan. Fri frakt på order över 1500 Kr

1. Frakt på ordrar som går att skicka med Schenker Parcel Ombud, vilket innebär varor upp till 20 kg och med en maxlängd på 1,2 m. Dessa skickas till närmaste Schenker ombud (finns ca 1600 i Sverige) och en sms-avisering går ut när kunden kan hämta paketet. Om kunden inte angett sitt mobilnummer skickas aviseringen via brev. Godset förvaras hos ombudet i 14 dagar från och med att det mottagits. Därefter skickas det tillbaka till Leverantören.
2. Hemkörning med teleavisering för ordrar som överstiger storleksgränsen för Parcel Ombud. Godset levereras efter avisering hem till den adress som angetts. Hit hör bland annat högskåpsutdrag och karuseller.